Korting tot 50% op weekenddeals van Jetair

Zoals elke reisorganisatie heeft ook Jetair natuurlijk de standaard aanbiedingen, last-minutes, promoties en vroegboekkortingen.

Maar nu komt de Belgische reisorganisatie met iets nieuws: De Weekenddeals!

Elk weekend 50% korting

Elke weekend is er een bestemming en/of een (aantal) hotel(s) in de mega-uitverkoop. Vanzelfsprekend is die reis dan alleen dat één weekend te reserveren. Het is overigens niet zo dat je ook op korte termijn moet vertrekken om te gebruik te kunnen maken van die deal.

Het is gewoon mogelijk om dit weekend die ene reis met 50% korting te reserveren maar dat je pas over 6 of 8 weken vertrekt. Het is dus géén standaard last-minute zoals je die gewend bent: nu reserveren en morgen weg. Het is juist veel flexibeler maar tóch die mooie korting!

Voorbeeld aanbieding van een weekenddeal van Jetair

Dit is bijvoorbeeld de aanbieding van het 3e weekend van september:

Boek vanaf 18/9 t.e.m. 21/9 je verblijf in hotel Kaktus Albir (vertrek op 3/10 vanuit Brussel – 5 nachten) of Madeiro Centro (vertrek op 22/10 vanuit Brussel – 4 nachten) en betaal slechts de helft van de prijs voor jouw vakantie aan de Costa Blanca.

korting op weekenddeals van jetair2

 

jetair TUI België vakanties  Goedkope last-minutes van TUI België al v.a. € 79 p.p.

 

 

Geef hieronder jouw ervaring of beoordeling over de weekenddeals van Jetair!

Over de auteur

avatar-travmag

TravelersMagazine.nl zoekt voor jou leuke vakantiebestemmingen tegen de beste prijzen! Wij zijn hét beste Online Travel Magazine in Nederland!