Kortingscode en actiecode VillaExpert

kortingscode actiecode villaexpert1De experts in Italiaanse villa’s is zonder twijfel VillaExpert.nl. Deze reisorganisatie biedt al jaren de mooiste villa’s aan in heel Italië, en dat ook nog eens tegen zeer vriendelijke prijzen.

Toegegeven; een weekje (of twee) een villa huren in Italië via VillaExpert.nl zal best een aanslag op je budget zijn. Maar met de diverse kortingscodes en actiecodes die VillaExpert.nl vaak beschikbaar stelt, wordt de financiële pijn toch iets verzacht.

In deze villa’s kan je meestal met tot wel 10 personen overnachten, sommige villa’s zijn nog groter en daar kan je met wel 30 personen overnachten. Deze villa’s zijn dan ook wel

Vakantiewoningen Toscane

kortingscode actiecode villaexpert3Villa’s in Toscane en Umbrië

Het overgrote deel van de villa’s worden aangeboden in de meest populaire regio’s zoals Toscane en Umbrië. Maar ook op het eiland Sicilië of in de Campania regio worden prachtige villa’s aangeboden.

Op een enkele uitzondering na, hebben alle villa’s een eigen zwembad met vaak fenomenaal uitzicht. Vanzelfsprekend zijn de maanden juli en augustus vaak al snel volgeboekt, maar als je een beetje flexibel bent en je gaat nét buiten de zomervakantie naar één van deze villa’s, dan kan je profiteren van 25% korting.

En met de kortingscodes en actiecodes van VillaExpert wordt het vaak helemaal aantrekkelijk om te boeken. Zo zijn er verschillende kortingsperiodes zoals tijdens het vroegboekseizoen, maar ook op het allerlaatste moment in de zomer als andere vakantiegangers noodgedwongen moeten annuleren.

Check hieronder de prijzen en beschikbaarheid van de villa’s van VillaExpert en check gelijk of de kortingscodes van toepassing zijn op jouw boeking.

Geef hieronder jouw ervaring of beoordeling over kortingscode en actiecode VillaExpert!

 

Foto's: Flickr.com under Creative Commons License

Over de auteur

avatar-travmag

TravelersMagazine.nl zoekt voor jou leuke vakantiebestemmingen tegen de beste prijzen! Wij zijn hét beste Online Travel Magazine in Nederland!