Last-minute zonvakanties van TravelBird

Ook zo’n behoefte aan vitamine D en dus behoefte aan zon? Check dan snel de last-minutes en aanbiedingen van TravelBird naar de zon. Malta is al in de aanbieding vanaf € 179 p.p. en de Portugese Algarve gaat over de toonbank vanaf € 229 p.p.

Vertrek naar de zon vanuit de regio

Daily Dream DealTravelBird staat bekend om de aanbiedingen vaak dicht bij huis, zoals weekendjes weg naar bungalowparken of één of twee overnachtingen in stadshotels. Maar het laatste jaar is TravelBird gaan investeren in een breder aanbod van reizen, zoals verre reizen en fly-drives. Maar dus ook vakanties naar de zon.

Er worden niet alleen vliegtuigstoelen ingekocht op vluchten vanaf Amsterdam, maar je kan ook lekker vanaf een regionaal vliegveld in de buurt vertrekken zoals Eindhoven of Düsseldorf.

Elke dag een andere aanbiedingen bij TravelBird

Op de homepage van TravelBird tref je elke dag slechts 6 topaanbiedingen. Dit doet men om de keuze beperkt te houden voor jou als klant, om te voorkomen dat je straks door de bomen het bos niet meer ziet. Deze aanbiedingen zijn dus ook maar 24 uur geldig en worden aangeboden met de hoogste kortingen.

Maar op de achterliggende pagina’s worden de reizen aangeboden die uiteindelijk alsnog niet verkocht zijn op die ene dag of waarbij de kortingen iets minder hoog zijn. Dan nog steeds zijn last-minute vakanties naar de zon uitstekend geprijsd. Zie de voorbeelden hieronder van goedkope zonvakanties van TravelBird.

  Klik hier voor goedkope vakanties van TUI v.a. € 199 p.p.

 

 

 
Foto's: Flickr.com under Creative Commons License

Geef hieronder jouw ervaring en/of beoordeling over de last-minutes zonvakanties van TravelBird!

Over de auteur

avatar-travmag

TravelersMagazine.nl zoekt voor jou leuke vakantiebestemmingen tegen de beste prijzen! Wij zijn hét beste Online Travel Magazine in Nederland!