Luxe Sensatori resorts van TUI

LET OP: Dit artikel gaat over TUI NEDERLAND. Ben je op zoek naar aanbiedingen van TUI BELGIË? Klik dan hier!

Goedkope vakanties van TUI NederlandGoedkope vakanties van TUI Nederland  Klik hier voor aanbiedingen en kortingen op vakanties van TUI NEDERLAND!

Goedkope vakanties van TUI BelgieGoedkope vakanties van TUI Belgie  Klik hier voor aanbiedingen en kortingen op vakanties van TUI BELGIË

Work hard, play hard! Dat is zo’n beetje het motto van de luxe Sensatori-resorts die exlcusief te boeken zijn bij TUI.

De hotels van het Sensatori-label hebben een gemiddelde beoordeling van 9, hebben standaard 5 sterren, er is altijd een à la carte restaurant in het hotel, alle kamers hebben grote bedden en een flatscreen tv.

Maar nog belangrijker misschien: GEEN kinderen!

SUNEO CLUB

Kind(on)vriendelijk
Wil dit dan zeggen dat de luxe Sensatori-resort kindonvriendelijk zijn? Nee natuurlijk niet, maar de faciliteiten die je misschien als ouders normaal verwacht in een luxe hotel die zijn er bewust niet. Geen animatie-team, geen kinderstoeltjes en geen kinderkortingen. Laten we eerlijk zijn; als je kinderen hebt, dan wil je deze faciliteiten natuurlijk juist wél.

Betaalbare luxe
Bij de luxe Sensatori-resorts ontbreekt het daar dus aan. De hotels hebben dan weer wel allerlei andere faciliteiten zoals een wellness-afdeling en desingkamers tegen een betaalbare prijs. Waar je normaal al snel € 300 per nacht moet neerleggen om zo’n luxe resort te overnachten verblijf je via TUI al vanaf € 699 in een Sensatori-resort, inclusief vlucht dus!

Luxe Sensatori resorts van Arke4

Luxe Sensatori resorts van Arke3

Luxe Sensatori resorts van Arke2

  8-daagse vliegreis + Sensatori hotel v.a. € 699 p.p.!

 

Geef hieronder jouw ervaring of beoordeling over de Luxe Sensatori resorts van TUI

Over de auteur

avatar-travmag

TravelersMagazine.nl zoekt voor jou leuke vakantiebestemmingen tegen de beste prijzen! Wij zijn hét beste Online Travel Magazine in Nederland!