Met creditcard betalen bij Albert Heijn

Veel gebruikers van creditcards vragen zich af, wanneer supermarktketen Albert Heijn nu eindelijk eens creditcards gaat accepteren net als de concullega’s van Jumbo en Dirk van den Broek.

Het goed nieuws is: Albert Heijn accepteert reeds al creditcards in haar winkels!

In welke Albert Heijn kan ik met creditcard betalen?

Het goede nieuws is dus dat je bij de Albert Heijn-winkels met creditcard kunt betalen! Bij bezorgen en dus bestellingen via ah.nl is het helaas niet mogelijk om met een creditcard te betalen.

In tegenstelling tot concurrent Jumbo, accepteert Albert Heijn (nog) geen American Express creditcards. Gelukkig worden Visa Card en Mastercard wél geaccepteerd.

Bij onderstaande Albert Heijn-winkels kan je met je Mastercard of Visa Card betalen:

-Nieuwezijds Voorburgwal 226, 1012 RR Amsterdam (de winkel achter het Paleis op de Dam)

-Weteringschans 165 D, 1017 XD Amsterdam (de winkel tegenover de Heineken Experience)

 Peter Schatstraat 65, 1082 MX Amsterdam (de winkel op de Zuidas tegenover Club Sportive)

-alle Albert Heijn-winkels op Schiphol

-bijna alle AH-t0-Go op de stations van de NS

Bijenkorf-punten sparen bij de Albert Heijn

Heb je een Bijenkorf Mastercard, dan ontvang je voor elke € 5 die je afrekent bij één van bovenstaande Albert Heijn winkels, 1 Bijenkorf-punt. Elk Bijenkorf-punt heeft een waarde van € 0,025.

Dat is natuurlijk niet veel, maar stiekem geef je veel best veel geld uit aan boodschappen op jaarbasis. Door met je Bijenkorf Mastercard te betalen bij de Albert Heijn, spaar je uiteindelijk toch meer dan dat je zou betalen met je ‘gewone’ pinpas.

Ook bij andere supermarktketens is het mogelijk om met je Bijenkorf Card te sparen tijdens het doen van boodschappen. Jumbo accepteert sowieso Visa en Mastercard, maar zelfs low-budget supermarkt Dirk van den Broek accepteert deze twee creditcards.

Betalen met creditcard bij Jumbo is gratis, bij Dirk van den Broek betaal je € 0,50 extra per transactie.

American Express Rewards/Flying Blue miles bij Albert Heijn

Heb je een American Express creditcard, dan is het mogelijk om te sparen voor Rewards-punten óf Flying Blue miles van Air France-KLM. Voor elke euro die je uitgeeft met deze kaart ontvang je Rewards-punten of Flying Blue miles.

Helaas accepteert Albert Heijn dus (nog) geen American Express creditcards in haar supermarkten.

Wil je toch per se sparen met je American Express creditcard als je boodschappen doet, dan adviseren wij je om naar de Jumbo te gaan. Deze supermarkt accepteert in ongeveer 80% van haar winkels wél American Express als betaalmiddel.

 

Over de auteur

avatar-travmag

TravelersMagazine.nl zoekt voor jou leuke vakantiebestemmingen tegen de beste prijzen! Wij zijn hét beste Online Travel Magazine in Nederland!