Pioniersreizen van Koning Aap

Altijd zelf al de wereld willen ontdekken zoals Columbus, Marco Polo of onze eigen Floortje Dessing? Check dan de PioniersReizen van Koning Aap!

Natuurlijk kan je bij Koning Aap ook de ‘gewone’ rondreizen boeken zoals 15 dagen Zuid-Afrika, of 21 dagen Argentinië. Maar de Pioniersreizen van Koning Aap gaan dus nog een stap verder. Denk bijvoorbeeld aan landen als Iran, Noord-Korea, Soedan, Tadjikistan, Kazachstan, Rajasthan, Kameroen of Mongolië!

Dit soort reizen zijn allemaal wel groepsrondreizen omdat het praktisch bijna onuitvoerbaar is om alleen door deze landen te reizen. Daarnaast mag je in sommige landen niet eens zelfstandig reizen van de lokale overheden,  zoals in Noord-Korea of Bhutan.

Het andere voordeel van dit soort rondreizen is ook het type deelnemers. Het zijn allemaal een beetje avontuurlijk ingestelde types en vaak jonge mensen (niet ouder dan 40). Op de site van Koning Aap kan je trouwens ook de samenstelling van de groep zien, dus je hebt direct een beetje een idee van wie je medereizigers zijn.

 

Geef hieronder jouw beoordeling of ervaring over Pioniersreizen van Koning Aap

Over de auteur

avatar-travmag

TravelersMagazine.nl zoekt voor jou leuke vakantiebestemmingen tegen de beste prijzen! Wij zijn hét beste Online Travel Magazine in Nederland!