Vakanties van Inpakken en Wegwezen

inpakken en wegwezen

Vakanties van Inpakken en Wegwezen

Helaas bestaat de site van Inpakken en Wegwezen niet meer.

De website van Inpakkenenwegwezen.nl wordt nu doorgelinkt naar Actievandedag.nl, dit is ook een website van Emesa. En Emesa is dan weer het moederbedrijf van onder andere Vakantieveilingen.

Inpakken en Wegwezen offline
Het is heel vreemd waarom de site van Inpakken en Wegwezen offline is gehaald, want er kwamen toch best veel bezoekers op hun site. Er gaan geruchten dat het samenvalt met een penalty die het bedrijf heeft gekregen van Google doordat men op niet geheel legale wijze de zoekresultaten heeft proberen te beïnvloeden. Daarop werd de site een aantal plaatsen naar beneden geplaatst door Google, waardoor Inpakken en Wegwezen niet meer hoog scoorde in de zoekresultaten.

Om dit te compenseren moest Emesa ineens Adwords gaan inkopen en dat kost veel geld. Tel daarbij dat een aantal reisorganisaties steeds meer websites gaan uitsluiten die geen toegevoegde waarde heeft en dan is het best logisch dat Inpakken en Wegwezen niet meer bestaat. Steeds meer reisorganisaties sluiten websites uit die alleen maar kortingscodes beloven maar die er niet zijn. Dit vinden veel reisorganisaties misleiding en verwijderen daarom hun vakanties op die sites.

Wij zeggen niet dát Inpakken en Wegwezen daar schuldig aan is, maar het is wel heel toevallig dat dit alles nu samenvalt….

Gelukkig hebben wij hieronder nog steeds heel veel aanbieden en kortingen beschikbaar zoals ook op Inpakken en Wegwezen.

Geef hieronder jouw beoordeling of ervaring over Inpakken en Wegwezen

Foto: Flickr.com