Roompot aanbieding Tour de France

Als je dit leest dan hoeven we je niet uit te leggen wie Joop Zoetemelk, Jan Janssen of Wim van Est zijn. Om nog maar te zwijgen over ‘de Kneet’!

Bij veel van ons staan 4 en 5 juli 2015 met een heel groot rood kruis gemerkt in de agenda. Dan is namelijk le Grand Départ in Nederland. In Utrecht (de start op 4 juli) en de eerste echte rit (op 5 juli) van Utrecht door grotendeels Zeeland.

Nu heeft het natuurlijk geen enkele zin om een uurtje voordat de karavaan langs komt, naar Zeeland af te reizen, want op 5 juli zullen alle wegen richting Zeeland muur-en-muurvast staan.

De oplossing
Waarom dan niet een weekendje weg naar één van de zeven prachtige bungalowparken aan zee van de Roompot? Zo ben je alle files voor krijg je er ook nog eens een welverdiende vakantie voor terug. Het is immers al zomervakantie en vrouw en kinderden kunnen dus lekker naar het strand, en paps kan met een biertje letterlijk langs de route van de Tour de France gaan staan op 5 juli.

Roompot heeft al weekendaanbiedingen voor dat specifieke weekend voor € 295 per bungalow. Wil je zelfs een hele week, dan zijn de prijzen natuurlijk wel hoger, maar dan kan je wel langer van zon, zee en strand genieten.

Roompot aanbieding Tour de France2

 

Foto’s: Flickr.com under Creative Commons License en Roompot.nl

Geef hieronder een ervaring of beoordeling over de Roompot aanbieding van de Tour de France

Over de auteur

avatar-travmag

TravelersMagazine.nl zoekt voor jou leuke vakantiebestemmingen tegen de beste prijzen! Wij zijn hét beste Online Travel Magazine in Nederland!