Yoga Reizen voor singels

Soms wil je er gewoon even alleen tussen uit. Zonder vrienden of familie. Maar om nu alleen door Thailand te gaan backpacken is ook weer zo overdreven. En bovendien wil je gewoon rustig aan doen en niet meer vol gas in een paar dagen een land zien en hotel in en weer uit.

Alleen op vakantie zonder stress

Het kan zijn dat je even in een (relatie)dip zit, of omdat je juist even ver weg wilt zijn en nodig de drukte in Nederland moet ontsnappen. Daarnaast vind je yoga wel leuk, maar ben je geen die-hard goeroe. Één keer per week braaf met het klasje puffen en hijgen op zo’n mat is meer dan genoeg voor jou. Of die ene keer dat je Bikram probeerde misschien, maar dat was weer iets teveel van het goede.

single yoga reis 7

Aan het einde van de dag lekker chillen bij het zwembad.

Vakantie voor singles met yoga cursus

Waarom dan niet eens een ‘single yoga reis‘ proberen. Je kan ervoor kiezen om al vanaf Schiphol in een groepsreis mee te gaan onder begeleiding van een ervaren cursusleider.

De meeste mensen kiezen er echter voor om op eigen gelegenheid af te reizen naar de plaats van bestemming en daar aan te sluiten bij de sessies.

Je mag aan alle onderdelen van het programma mee doen, maar als je alleen wil eten of ’s avonds gewoon een boek wil lezen op je kamer dan kan dat. Alleen de yoga-sessies zijn in groepsverband, maar dat is eigenlijk maar twee keer per dag.

Single detoxen van stress

Single-Yoga-Reis6

Bikram yoga of niet, in de sauna kan je altijd ontspannen.

Veel mensen denken bij detoxen gelijk aan de klisma’s van Patty Brard, maar detoxen kan ook in stapjes of met gewoon simpele kleine handelingen.

De reden dat veel mensen in Nederland zo gestresst zijn, is het drukke leven dat ze leiden. Moet je voorstellen, 100 jaar geleden kreeg men in één jaar net zoveel prikkels te verwerken als wij nu in één dag.

Dat zijn ongeveer 4 á 5 generaties, terwijl voor biologische en evolutionaire aanpassingen de mens zo’n 50 generaties nodig heeft om ergens aan te wennen.

 

single yoga reis 2

Je hoeft niet elke dag yoga te doen, je kan ook de hele dag luieren aan het zwembad.

Single yoga reis zonder prikkels

Kijk maar naar jezelf; je speelt de hele dag met je smartphone. Spelletjes doen, Whatsapp, e-mail, nu.nl, Facebook en ga zo maar door. We fietsen tegenwoordig door de stad met een Ipod in onze oren en we kijken naar de tv en naar de Ipad tegelijk. Gek hé dat we dan een beetje doordraaien.

In deze resorts is alles toegestaan, vet eten, alcohol drinken, je smartphone en laptop gebruiken. Maar men probeert je wel te ontmoedigen om dit allemaal te doen.

Zo staat er overal vers fruit en gezond eten klaar, moet je expliciet om alcohol vragen als je dat wilt en vraagt men vriendelijk of je jouw smartphone en laptop niet eens de eerste paar dagen bij de receptie laat liggen. Je mag ten alle tijden je spullen terugvragen, maar je zal zien dat je na 3 dagen niets meer mist en vooral van de rust, de zon en jezelf geniet. Ook dat is detoxen!

Single yoga reizen Van Domburg tot Denpasar

Op single yoga reis gaan kan al vanaf € 199 per persoon in Domburg aan Zee (Zeeland) maar ook op Bali (Denpasar), en alles wat daar tussen ligt. Sri Lanka, Mallorca, Ibiza, Duitsland, Finland. Het ligt er maar net aan hoeveel tijd je hebt, hoe ver je wilt vliegen en wat je wilt uitgeven. Check hieronder de prijzen goedkope yoga reizen en vakanties en de lijst met ‘single friendly yoga bestemmingen’.

puur en kuur  Single Yoga Reizen al vanaf € 199 per persoon!


BookYogaRetreats voor single yoga vakanties en wellness reizen v.a. € 199

Geef hieronder een beoordeling of ervaring over Single Yoga Reis

Over de auteur

avatar-travmag

TravelersMagazine.nl zoekt voor jou leuke vakantiebestemmingen tegen de beste prijzen! Wij zijn hét beste Online Travel Magazine in Nederland!