Sunweb familie actie ✓ Kinderen mee vanaf € 199

LET OP: Dit artikel gaat over Sunweb NEDERLAND. Ben je op zoek naar vroegboekkortingen voor zomer 2016 van Sunweb BELGIË? Klik dan hier!


Sunweb familie actie Kinderen mee vanaf 199Tot 25% Vroegboekkorting Sunweb zomer 2016  Profiteer van vroegboekkorting tot wel 25% bij Sunweb Zomer 2016 NEDERLAND!


Sunweb familie actie Kinderen mee vanaf 199Tot 25% Vroegboekkorting Sunweb zomer 2016  Profiteer van vroegboekkorting tot wel 25% bij Sunweb Zomer 2016 BELGIË

De zonvakanties van Sunweb zijn altijd al erg goedkoop, maar deze actie is wel heel speciaal! Kinderen mogen op bepaalde geselecteerde reizen gratis verblijven in de hotels. Je betaalt dus alleen maar voor het vliegticket en de transfer voor de kinderen. Zo wordt je gezinsvakantie naar de zon wel erg aantrekkelijk.

Sunweb familie actie Kinderen mee vanaf 199

De voorwaarden van deze familie actie van Sunweb

Net zoals bij alle kortingsacties zijn ook bij deze actie bepaalde voorwaarden van toepassing:

  • De kinderen dienen tussen de 2 en 11 jaar te zijn op de datum van terugkomst;
  • Op de kamertypes op welke de actie geldig is, is verblijf gratis voor het eerste kind. De andere kinderen kunnen hier eventueel, afhankelijk van het hotel, ook van profiteren. Dit kan gaan om een gratis hotelverblijf, een korting of een vaste prijs;
  • Enkel verblijfsduren tussen 8 en 15 dagen zijn meegenomen (buiten korte verblijven)
  • Deze promotie is geldig op basis van 2 volwassenen (volbetalenden) per kamer (1 volwassene op éénouderkamers)

Deze kortingsactie is NIET van toepassing op alle hotels in het aanbod van Sunweb, maar slechts op 125 hotels. Dit zijn overigens wel de hotels die het meest ‘kindvriendelijk’ zijn.

Sunweb familie actie kinderen 199 euro-2

 

eliza was here  Last-minutes van Eliza Was Here v.a. € 299 p.p.

 

 

 

Geef hieronder jouw ervaring en/of beoordeling over de Sunweb familie actie ✓ Kinderen mee vanaf € 199


Inpakkers van Sunweb, korting tot wel 50% op vakanties!

Over de auteur

avatar-travmag

TravelersMagazine.nl zoekt voor jou leuke vakantiebestemmingen tegen de beste prijzen! Wij zijn hét beste Online Travel Magazine in Nederland!