Three Corners Hotels in Egypte van Sunweb

LET OP! Dit artikel gaat over Sunweb NEDERLAND. Klik hier voor vakantie naar The Three Corners in Egypte van Sunweb BELGIË.

Three Corners Hotels in Egypte van SunwebThree Corners Hotels in Egypte van Sunweb  Klik hier voor Thee Corners Hotels van Sunweb NL!


Three Corners Hotels in Egypte van SunwebThree Corners Hotels in Egypte van Sunweb  Klik hier voor Thee Corners Hotels van Sunweb BE!

Belgische keten van hotels

Voor de Belgen onder ons zijn de 12 ‘Three Corners Hotels‘ in Egypte een begrip. Een beetje vergelijkbaar met ‘Van der Valk’ in Nederland.

Deze hotels zijn uitermate kindvriendelijk, all-inclusive, liggen direct aan het (privé-)strand én de prijzen zijn ook nog eens erg vriendelijk! Kijk voor de vakanties met de laagste prijzen naar de inpakkers van Sunweb, met kortingen tot wel 50%s!

Familiebedrijf Three Corners in Egypte

De naam ‘Three Corners’ komt van de drie Belgische broers die door hun vader bij ruzie alle drie in een andere hoek werden gezet. Zo komt dit familiebedrijf dus aan haar naam.

Hierdoor komt het ook dat in alle hotels Nederlands wordt gesproken door veel personeel. Dit is extra handig voor kinderen die natuurlijk in het buitenland vaak te taal niet machtig zijn. Maar bij Three Corners Hotels spreekt er altijd iemand wel Nederlands; achter de receptie, in het animatieteam, de badmeester, etc.

Hotels in Hurghada, Marsa Alam en Sharm el Sheikh

The hotels van ‘Three Corners’ in Egypte concentreren zich rondom de badplaatsen Hurghada, Marsa Alam en Sharm el Sheikh. Hurghada staat bekend als de ‘doorsnee’ badplaats van Egypte. Sharm el Sheikh is juist wat chiquer en wat duurder, terwijl Marsa Alam weer een heel diverse onderwaterwereld heeft dat duikers aantrekt.

Tel daarbij op dat de directe vluchten van Amsterdam met Transavia naar deze drie badplaatsen bijna dagelijks vertrekken en er slechts 4,5 uur over doen om er te komen. Vertrek vanuit Brussel is natuurlijk ook mogelijk.

Three Corners Hotels in Egypte van Sunweb2

eliza was here  Last-minutes van Eliza Was Here v.a. € 299 p.p.

 

Geef hieronder jouw ervaring en/of beoordeling over Three Corners Hotels in Egypte van Sunweb!

Over de auteur

avatar-travmag

TravelersMagazine.nl zoekt voor jou leuke vakantiebestemmingen tegen de beste prijzen! Wij zijn hét beste Online Travel Magazine in Nederland!