TUI SplashWorld vakanties met waterparken

LET OP: Dit artikel gaat over TUI NEDERLAND. Ben je op zoek naar aanbiedingen van TUI BELGIË? Klik dan hier!

Goedkope vakanties van TUI NederlandGoedkope vakanties van TUI Nederland  Klik hier voor aanbiedingen en kortingen op vakanties van TUI NEDERLAND!

Goedkope vakanties van TUI BelgieGoedkope vakanties van TUI Belgie  Klik hier voor aanbiedingen en kortingen op vakanties van TUI BELGIË

Plezier voor kinderen bij SplashWorld

Elke ouder weet het: Als de kids het naar hun zin hebben, dan hebben de ouders het ook naar hun zin op vakantie! En hoe krijg je het de kids naar hun zin; zon, zee, strand, ijsjes…….én een giga-spectaculair waterpark met glijbanen en golfslagbaden. Dat is precies wat TUI doet met SplashWorld vakanties.

Dit label binnen reisorganisatie TUI is speciaal gericht op gezinnen die op zoek zijn naar vakantiebestemmingen met aquaparken. Met het ‘SplashWorld’ heeft TUI maar liefst 19 resorts uitgekozen die allemaal een groter dan groots waterpark hebben.

SPLASH WORLD

SplashWorld helemaal gericht op gezinnen

De resorts van SplashWorld bevinden zich allemaal in Europa, de enige uitzonderingen zijn Egypte en Tunesië. Waarbij Egypte nog het langst vliegen is, zo’n 4,5 uur. Met kinderen wil je ook niet langer in een vliegtuig zitten natuurlijk.
Al deze SplashWorld hotels zijn op basis van All-Inclusive dus je hoeft jezelf ook niet druk te maken over eventuele extra kosten voor drinken, ijsjes en chips bijvoorbeeld.

Grote familiekamers in SplashWorld parken

Daarnaast hebben de SplashWorld hotels van TUI allemaal grote familiekamers zodat je met z’n allen in één accommodatie verblijft met een slaapkamer voor de ouders en één of twee slaapkamers voor de kinderen gescheiden door een deur. Geen aparte slaapkamers dus, waarbij je het risico loopt dat de ouders op de 1e etage slapen en de kinderen op de 4e etage.

  Klik hier voor SplashWorld vakanties van TUI v.a. € 399 p.p.

  Klik hier voor SplashWorld vakanties van TUI v.a. € 399 p.p.

Geef hieronder jouw ervaring of beoordeling over TUI Splashworld vakanties met waterparken!

Over de auteur

avatar-travmag

TravelersMagazine.nl zoekt voor jou leuke vakantiebestemmingen tegen de beste prijzen! Wij zijn hét beste Online Travel Magazine in Nederland!