Yoga vakanties en reizen naar Ibiza (incl. villa)

Specialist in yoga vakanties en reizen Puur&Kuur heeft speciaal voor haar klanten een villa op Ibiza afgehuurd waar wellness, detox, yoga en ontspanning onbetwist op nummer één staan!

Op loopafstand van het derde stadje van Ibiza, Santa Eulalia del Río, tref je de exclusieve villa van Puur&Kuur waar je vanuit het eigen zwembad een prachtig uitzicht hebt over de zee. Ga je liever ergens anders heen, kijk dan hier voor goedkope yoga reizen en vakanties

Ver weg van de massa op Ibiza

In tegenstelling to Ibiza-stad en San Antonio, bevindt Santa Eulalia del Río zich op het Noordelijk deel van het eiland. De grote clubs en het massatoerisme vindt je in het Zuiden, terwijl juist het Noorden rustiger is, waar de natuur ruiger is, en waar het ‘hippy-gevoel’ nog overheerst.

In deze comfortabele villa (zie foto’s hieronder) kan je een hele week genieten van massages, yoga-lessen, vol pension op basis van natuurlijke en biologische producten. De focus is dus vooral gericht op ontspanning, yoga en fitness en geen alcohol. Wat niet wil zeggen dat er überhaupt geen alcohol beschikbaar is in de villa, maar het wordt niet pro-actief aangeboden.

Na een hele dag yoga, wellness en fitness kan je bij het eten echt wel een glaasje witte wijn krijgen, maar de nadruk van deze reis ligt wel op gezondheid en bewustwording.

Single of niet?

Reisorganisatie Puur&Kuur heeft deze villa exclusief in beheer en heeft een programma van zeven dagen gemaakt. Vooropgesteld; het is GEEN groepsreis, dus je bent vrij om je eigen vlucht te regelen en om aan het begin van de dag in te checken in de villa of pas aan het einde van de dag. Je bent nergens toe verplicht inzake het programma, en of je nu met een partner, broer/zus, vriend/vriendin of alleen reist, je hebt altijd je eigen kamer. Dus ook geen indeling op kamer met een vreemde.

Santa Eulalia del Río

Het stadje is zoals gezegd de derde stad van Ibiza, maar stad is eigenlijk een overdrijving. Santa Eulalia is eigenlijk een groot dorp. De wekelijkse hippiemarkt ligt op twintig minuten lopen van de villa, supermarkt/winkels/barretjes bevinden zich op maximaal tien minuten lopen. De luchthaven en Ibiza stad liggen op maximaal dertig auto-minuten. Transfer én vlucht zijn ook te reserveren via Puur&Kuur tegen aantrekkelijke tarieven.

Yoga vakanties en reizen naar Ibiza villa  Yoga vakanties en reizen naar de Puur&Kuur villa op Ibiza al v.a. € 499 p.p.


BookYogaRetreats voor wellness en yoga vakanties v.a. € 499

 Yoga-vakanties-en-reizen-Ibiza14

Yoga-vakanties-en-reizen-Ibiza25
Yoga-vakanties-en-reizen-Ibiza16
Yoga-vakanties-en-reizen-Ibiza18
Yoga-vakanties-en-reizen-Ibiza19
Yoga-vakanties-en-reizen-Ibiza15
Yoga-vakanties-en-reizen-Ibiza22
Yoga-vakanties-en-reizen-Ibiza23
Yoga-vakanties-en-reizen-Ibiza26
Yoga-vakanties-en-reizen-Ibiza27
Yoga-vakanties-en-reizen-Ibiza25
Yoga-vakanties-en-reizen-Ibiza24
Yoga-vakanties-en-reizen-Ibiza4
Yoga-vakanties-en-reizen-Ibiza3
Yoga-vakanties-en-reizen-Ibiza2
Yoga-vakanties-en-reizen-Ibiza1

Geef hieronder jouw ervaring en/of beoordeling over Yoga vakanties en reizen naar Ibiza (incl. villa)!

Over de auteur

avatar-travmag

TravelersMagazine.nl zoekt voor jou leuke vakantiebestemmingen tegen de beste prijzen! Wij zijn hét beste Online Travel Magazine in Nederland!