Rondreis en safari Tanzania

Je kent dat wel, een regenachtig weekend, niets te doen en met een bakje koffie zap je langs ‘Earth’ van de BBC. Deze adembenemde serie over de aarde en haar natuur boeit iedereen. Zelfs als je geen natuur liefhebber bent! Denk eens aan een safari in Tanzania!

Je ziet de ‘Big five’ op tv, maar stiekem zou je ze wel live willen zien. Je kan natuurlijk zoals elke doorsnee Nederlander naar Zuid-Afrika gaan, en daar is ook niets mis mee. Maar zelfs hier is het massa toerisme al gearriveerd.

Wij weten ook wel dat je graag de ‘Big five’ wil zien, maar om nu zelf met kaarten en een 4 wheel drive een huwelijkscrisis te riskeren in de savanne…

Daarom kan je het ook in de luxe variant doen via een reisorganisatie die gespecialiseerd is in het samenstellen van een safari in Tanzania. Wel de lusten, niet de lasten!

Goedkope-safari-Afrika4

Chillen in een luxe safarilodge Tanzania

Na aankomst ga je direct naar je lodge om bij te komen van je lange vlucht. Omdat het nacht was heb je het niet gezien, maar je lodge ligt aan de rand van een meer. De eerste zonnestralen maken je wakker en als jullie gaan ontbijten op de veranda, gaan de buffels water drinken aan de rand van het meer.

Vervolgens bezoek je de kraters van een vulkaan en breng je een aantal dagen in het Serengeti-natuurpark door, waar je eindelijk de ‘Big Five’ kan zien.

Er zijn na deze week safari in Tanzania diverse combinaties mogelijk. De meeste mensen reizen door naar Kenya wat maar een paar uur rijden is.

Verlengen van je safari op het strand van Zanzibar

Maar je kan er ook voor kiezen om het stof van de safari van je af te zwemmen en door te vliegen naar Zanzibar.

Laat je lekker verwennen op dit tropische eiland voor de kust en blijf nagenieten van de indrukken de je hebt opgedaan tijdens je safari in Tanzania. Cocktail in de hand, zand tussen je tenen en genieten van de ondergaande zon!

Losse vluchten of complete rondreis Tanzania

Goedkope-safari-Afrika6Deze reis is uit losse segmenten samen te stellen door zelf je ticket, lodges en binnenlandse vluchten te reserveren.

Maar meestal is het goedkoper om het hele pakket via een reisorganisatie te reserveren omdat zij vaak een grotere inkoopkracht hebben en daardoor kortingen kunnen bedingen bij de lokale lodges.

Je kan kiezen voor een groepsrondreis voor je safari in Tanzania maar dan ben je wel gebonden aan het reisschema. Het moge duidelijk zijn dat dit wel de meest voordelige optie is.

Wil je meer flexibiliteit en zelfstandigheid dan kan je ook op individuele basis een safari in Tanzania maken. Hieronder hebben wij de reisorganisaties met de beste waardering al voor je verzameld, zodat je zelf kan vergelijken.

  Goedkope vliegtickets naar Dar Es Salaam al v.a. € 499 per persoon


  Goedkope KLM tickets naar Dar Es Salaam v.a. € 599 p.p.


  Vakantie naar Tanzania met Shoestring (Individueel en Groepsverband)


  Vakantie naar Tanzania met Koning Aap (Individueel en Groepsverband)


  Vakantie naar Tanzania met ANWB Reizen (Groepsverband)


  Vakantie naar Tanzania met SNP Natuurvakanties


  Vakantie naar Tanzania met Riksja Travel


  Vakantie naar Tanzania met Sawadee (Individueel en Groepsverband)

Geef hieronder jouw beoordeling en/of ervaring over jouw safari naar Tanzania!

Over de auteur

avatar-travmag

TravelersMagazine.nl zoekt voor jou leuke vakantiebestemmingen tegen de beste prijzen! Wij zijn hét beste Online Travel Magazine in Nederland!