Met uw gezin naar het Gardameer

Italië is een populaire vakantiebestemming. Dat is natuurlijk niet voor niets zo. Het heeft prachtige bergen en een aangename temperatuur in de zomer. Maar Italië staat natuurlijk ook bekend om het Gardameer. Tijdens de schoolvakanties trekken veel ouders met hun kinderen naar het Gardameer om daar met de caravan, camper en tent te kamperen. Er zijn volop kindvriendelijke campings rondom het Gardameer te vinden waar u uitstekend kunt kamperen met uw gezin. Hierbij volgen een aantal tips voor uw kampeervakantie aan het Gardameer.

Vroegboekkorting Vacanceselect - Kortingen tot 40%

 Camping PiantelleLeuke campings rondom het Gardameer

Er zijn heel veel leuke campings rond het Gardameer. Een camping die heel erg goed scoort onder bezoekers en toeristen is camping Piantelle. Dit is een camping met ruime plaatsen, zodat u niet direct op elkaars lip zit.

Camping Piantelle

Zo kunt u echt het vakantiegevoel beleven. Een andere camping die ook erg populair is bij het Gardameer is Camping Bella Italia in Peschiera del Garda. Een hele grote camping met vele voorzieningen voor een complete kampeervakantie.

Vroegboekkorting Vacanceselect - Kortingen tot 40%

Camping Park Delle RoseHet zwembad van camping Bella Italia
Een kindvriendelijke camping die heel erg hoog scoort is camping Park Delle Rose. Deze camping ligt in Lazise en heeft onder andere een animatieprogramma voor kinderen. De camping loopt langzaam af naar het Gardameer en het water van het meer wordt hier langzaam dieper, zodat het veilig is voor de kinderen. Uw kinderen zullen zich er uitstekend kunnen vermaken.

Genieten aan het meer bij Park Delle Rose

Naast deze campings zijn er nog veel meer leuke campings aan dit prachtige meer. Een optimale bestemming voor een kampeervakantie met uw kinderen!

 

 

 

Over de auteur

avatar-travmag

TravelersMagazine.nl zoekt voor jou leuke vakantiebestemmingen tegen de beste prijzen! Wij zijn hét beste Online Travel Magazine in Nederland!