Loungen op Ibiza met Eliza Was Here Hotel Rural Sa Talaia

Clubben, relaxen, loungen, chillen, alles kan eigenlijk op Ibiza. Veel mensen dat het een feesteiland is en dat er verder weinig te doen is, maar niets is minder waard. Waar het zuidelijke deel van het eiland voornamelijk druk is met uitgaan en feesten, is juist het noordelijke deel heel rustig en zijn er zelf yoga centrum! Ideaal dus voor een vakantie naar Ibiza!

Neem bijvoorbeel Hotel Rural Sa Talaia, precies op de scheiding tussen druk en rustig Ibiza verscholen in de bergen met uitzicht over het eiland en maar 10 minuten rijden van Ibiza-Stad.

leuke reisjes vakantie ibiza rural #2Het is een hotel, maar omdat het zo kleinschalig is, is het eigenlijk meer een privé villa. Geen wonder dat bekend DJ’s dit hotel boeken als ze moeten draaien in de bekende clubs zoals de DC10 of de Pacha! Ze willen hier tot rust komen. Maar sommige DJ’s kunnen het niet laten. Toen wij van LeukeReisjes.nl er waren stond er een bekende Engelse DJ loungemuziek te draaien op het terras voor nog geen 30 man in het hotel. Hij wilde gewoon even opwarmen en kijken welke platen hij later in Café del Mar zou gaan draaien. Of we geen zin hadden om mee te gaan? Nou, moet niet gekker worden natuurlijk!

Daarom is Rural Sa Talaia ook zo geweldig, je komt er alle soorten mensen tegen. Mensen die het onbijt missen omdat ze zijn wezen clubben, honeymooners, BN’ers, bekende DJ’s. Kortom iedereen die een beetje privacy wil maar ook willen genieten van de geneugten van Ibiza.

Bijzondere vakanties boek je bij Eliza was here


leuke reisjes vakantie ibiza rural #1Toegegeven Rural Sa Talaia is niet goedkoopste hotel, maar voor een vlucht, auto en halfpension zit je in het hoogseizoen al onder de 1000 euro een week in dit prachtige hotel.

Wat wel helemaal gratis is, is de zonsondergang bij San Antonio dat je vanuit de heuvels kan zien liggen. Helemaal gratis, en toch onbetaalbaar!

eliza was here  Met Eliza Was Here naar Ibiza v.a. € 399 p.p.

 

Geef hieronder jouw ervaring en/of beoordeling over Loungen op Ibiza met Eliza Was Here Hotel Rural Sa Talaia!

Over de auteur

avatar-travmag

TravelersMagazine.nl zoekt voor jou leuke vakantiebestemmingen tegen de beste prijzen! Wij zijn hét beste Online Travel Magazine in Nederland!